Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Romantisch verblijf in een hotel in Valkenburg

Romantisch verblijf in een hotel in Valkenburg

29/7/2009 - Andere interessante steden om te gaan bezoeken

Van Valkenburg, kun je koers zetten naar andere zeer populaire toeristische bestemmingen. Brussel bijvoorbeeld is een stad vanuit Valkenburg gemakkelijk kan worden bereikt. De Belgische hoofdstad heeft een erg kosmopolitische atmosfeer. Deze bruisende sfeer van Brussel wordt nog versterkt door de schilderachtige middeleeuwse straatjes, levendige pleinen, actief cultureel leven, enz. De hôtel à Bruxelles bieden kamers en diensten die aangepast zijn aan uw budget en u zeker niet zullen teleurstellen.

Een andere bestemming, Antwerpen is de echte stedelijke deal, een verfrissend down-to-earth maar erg levendig kosmopolitische habitat gezegend met prachtige architectuur, leuke winkels en clubs, heel wat musea en uitstekende restaurants. Met een verblijf in een van de vele hotels Antwerpen kun je niet missen!

En dan is er natuurlijk nog Brugge. Brugge is een van mijn recente favoriete bestemmingen in Europa. De zeer goed bewaard gebleven middeleeuwse architectuur, de geplaveide straatjes, de grachten, de bootjes, de chocolade, ... De hotels Brugge behoren tot de meest charmante in de wereld!
Post A Comment!

<- Last Page :: Next Page ->

About Me

Valkenburg aan de Geul is een van de meest romantische bestemmingen in Nederland om een verblijf in een hotel te boeken. Het oude stadje met burcht heeft werkelijk alles is huis voor een onvergetelijke citytrip!

Advertisement

Book Your Hotel

Recent Posts

Van Valkenburg tot in hotels in Parijs
Verblijven in een hotel in Valkenburg
Andere interessante steden om te gaan bezoeken
Enkele leuke hotels in Valkenburg

Links

Home
View my profile
Archives
Email Me