Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Romantisch verblijf in een hotel in Valkenburg

Romantisch verblijf in een hotel in Valkenburg

5/8/2009 - Verblijven in een hotel in ValkenburgVernoemd naar Mark Valkenburg, is Valkenburg een klein stadje in de provincie Limburg in Nederland. Het is een van de belangrijkste plaatsen in het zuiden van Nederland. Belegering en verovering was kenmerkend voor de geschiedenis van Valkenburg. Dit geldt zeker voor de burchtruïne gelegen bovenop een heuvel, die dient als een krachtige herinnering aan de belegering door koning-stadhouder Willem III.

Valkenburg is niet langer een versterkte stad, maar toch blijft het belang ervan.Tegenwoordig is Valkenburg vooral bekend om zijn toeristische karakter. Er zijn verschillende attracties op loopafstand van het centrum van de stad en hotels Valkenburg maken een bezoek erg handig voor de toeristen. Valkenburg is gelegen in een prachtig deel van Nederland, die perfect geschikt is voor wandelingen of mountainbike tochten door het heuvelachtige terrein. De grotten zijn een van de meest populaire bezienswaardigheden. Verder zijn er volop mogelijkheden om te winkelen, eten en alles wat een toerist zich kan voorstellen.De hotels in Valkenburg zijn vaak ook zeer gunstig gelegen. Ze zijn charmant en erg gastvrij. Aangezien het toerisme een van de belangrijkste economische sectoren van Valkenburg is, kunt je je wel voorstellen hoe verwend je wordt tijdens je verblijf in een van de Valkenburg hotels. Ze bestaan in alle soorten, aangepast aan uw budget en smaak. Logeren in een Hotel Valkenburg is een unieke ervaring!
Post A Comment!

<- Last Page :: Next Page ->

About Me

Valkenburg aan de Geul is een van de meest romantische bestemmingen in Nederland om een verblijf in een hotel te boeken. Het oude stadje met burcht heeft werkelijk alles is huis voor een onvergetelijke citytrip!

Advertisement

Book Your Hotel

Recent Posts

Van Valkenburg tot in hotels in Parijs
Verblijven in een hotel in Valkenburg
Andere interessante steden om te gaan bezoeken
Enkele leuke hotels in Valkenburg

Links

Home
View my profile
Archives
Email Me